Appsolutno smart intervju

Više na sledećem linku:

Appsolutno smart finale

Kompanija Samsung Electronics Ltd. je u saradnji sa kompanijom Wireless Media pokrenula Appsolutno Smart takmičenje u pravljenju Android aplikacija u kom je učestvovalo više od 6.000 ljudi i pristiglo više od 8.000 aplikacija kreiranih na AppBuilderu.

Veliki broj prijavljenih aplikacija, čak 700, je funkcionalno i spremno za “app store” platformu, a tokom 50 dana trajanja takmičenja aplikacije su preuzete čak više od 23.000 puta.

Na specijalnom događaju povodom proglašenja finalista, organizovanom u Supermarket Concept Store, stručni žiri u kome su bili predstavnici kompanija Samsung Electronics Ltd. i Wireless Media, odabrao je najbolje aplikacije i dodelio po tri nagrade u sledećim kategorijama: najbolji dizajn, najbolja ideja, najbolje adaptirana aplikacija za veb sajt i nagrada publike.

Moja aplikacija “Rokaj!” je pobedila u kategoriji “Najbolja ideja”, sto je po recima organizatora možda i najznačajnija nagrada na ovom takmičenju.

 

rokaj

Miniguide to Belgrade!

Nova besplatna aplikacija za Android telefone!
Miniguide to Belgrade je mali vodič kroz našu prestonicu.
Preuzmite aplikaciju i u opcionalnom meniju možete komentarisati i oceniti njen izgled.
Napomena: U pitanju je prva verzija, a ukoliko projekat zaživi radiće se na njenom poboljšanju.

Link za preuzimanje: http://www.appsolutnosmart.rs/aplikacije/2ba8833f-99b3-4748-9237-d81f22cc89de

mini

Novi portfolio sajt!

Dragi posetioci,
Sa velikim ushićenjem Vam predstavljam novi portfolio!

Nakon dugog perioda i mukotrpnog rada, dobijen je web sajt koji može da svojim dizajnom “isprati” moje radove, da bude u jedinstvenom kvalitetu i originalnom izdanju sa pečatom mog dizajna.

Sajt je zasnovan na WordPress strukturi, koja je potpuno olakšala kreiranje novih i originalnih sajtova bez prevelikog znanja kodiranja.

Nadam se da ćete uživati u poseti, mojim radovima, ostaviti komentare, kontaktirati me i poslovati samnom!

Srdačno,
Nemanja Nikodinović

portfolio_img

“R” @ Mikser festival

„Mikser festival“,  najveći regionalni festival kreativnosti i inovativnosti je održan  25. – 29.  maja 2011. godine na lokaciji Žitomlina, na donjem Dorćolu.

Program je sadržao čak 14 programskih zona što „Mikser“ čini jedinstvenim kulturnim događajem na evropskoj mapi festivala. Na već prepoznatljivoj industrijskoj lokaciji na obali Dunava, na samo 15 minuta hoda od centra grada, festival je 2011. godine okupio preko 1500 kreativaca iz zemlje, regiona i sveta. Za pet dana trajanja, festival je posetilo od preko 80 000 ljudi, a ulaz na festival je bio besplatan.

Moj rad “R” za DJ Rusko-a je bio izložen u okviru sekcije designed.rs (Expo Zona, prizemlje, sekcija 0.07) na festivalu.

R2
Sva prava zadržava © 2011 Nikodinović - Portfolio